Om DANA PHOTOGRAPHY

Hej kære alle 😊
Jeg hedder Dana. Jeg kommer oprindeligt fra Polen, men har de sidste få år boet i Danmark sammen med min dejlige familie.
Jeg elsker at fotografere. Mine billeder er naturlige, enkle og samtidigt med kunstneriske effekter.
Min passion er at fotografere i naturelt lys altså ved brug af de naturlige lyskilder, hvilket afspejles på lang de fleste af mine billeder.
Oftest arbejder jeg ude i naturen i smukke omgivelser. Af og til arbejder jeg i min hjemmestudie i Jelling, og det sker ofte, når jeg fotograferer de mindste af mine fotomodeller.
Min intention er altid at fange og eviggøre både følelser samt de vigtigste øjeblikke i Jeres børns liv. Tiden flyver af sted og vi kan ikke stoppe den. Dog ved hjælp af fotografier kan vi på en magisk måde ”fryse” og eviggøre en hver en stunde, og på denne måde skaber vi fantastiske minder, som vil glæde os og vores nærmeste igennem hele livet.
Jeg sætter pris på, at jeg kan dele med Jer min kærlighed til fotografering. Jeg ser dermed frem til at møde Jer.
På gensyn 🙂
Dana

 

Det siger mine kunder

Anne Frost
Dana tager fantastiske billeder fyldt med atmosfære og følelse. Hun er en super dygtig og meget behagelig fotograf!

Anne Frost
Gina and "baby” Medox
I would like to say thank you for the time together, and for the beautiful photos. I just love them all ☺️ we will meet soon again

Gina and "baby” Medox
Grazyna Goiževska
Totally amazing experience to work with you. I have been lost for words looking through your photographs. Thank you for beautiful pictures!

Grazyna Goiževska