Fotografering af babyer

1½-2 timers fotografering On-Location eller i mit hjemmestudie

kun 900kr,-

Se standard priser for print »

Om fotografering af din baby

Fotograferingen foregår enten i min mini-studio, hjemme hos dig eller ude i naturen. Personligt er jeg en stor tilhænger af naturlige omgivelser, hvor børnene kan lege og nyde friheden. Mine instruktioner og rekvisitter kan også være behjælpelige med at skabe god stemning og hygge. At fotografere et barn/søskende/familien tager omkring 1,5-2 timer, dog er jeg fleksibel, hvis der er behov for det.

Fra Jeres side forventer jeg et gennemtænkt tøjvalg. Gerne neutralt tøj uden mønstre og logo. Det er også vigtigt at I klædes i sammen stil, måske med en gennemgående træk i hver persons påklædning som en rød tråd.

 


Sted og omgivelser

Fotograferingen foregår enten i mit mini-studio, hjemme hos dig eller ude i naturen. Personligt er jeg stor tilhænger af naturlige omgivelser, hvor børnene kan lege og nyde friheden.

Mine instruktioner og rekvisitter kan også være behjælpelige med at skabe god stemning og hygge.

Påklædning

Fra Jeres side forventer jeg et gennemtænkt tøjvalg. Gerne neutralt tøj uden mønstre og logo. Det er også vigtigt at I klædes i sammen stil, måske med en gennemgående træk i hver persons påklædning som en rød tråd.