Bryllupsfotografering

Se standard priser for print »

Pakke 1, Portræt:

Denne pakke indeholder portrætfotografering af brudepar på en aftalt location. Her laver vi sammen en lang række skønne og unikke billeder, lige som I ønsker dem. Tiden afhænger af jeres tidsplan, men jeg ønsker gerne en time alene med brudeparret, og jo længere tid jeg har, jo mere kan jeg lege med lys og omgivelser.

– min. 60 min. fotografering
– en USB stick med 15 billeder i høj opløsning, jeg har udvalgt til efterbehandling i min stil (billeder er klare til at blive fremkaldt g printet ud i stor format)
– 15 printede billeder i størelsen 15×23 cm
– 5 printede billeder med passe-partout i en elegant kasse i størelsen 40×30 cm

Prisen er 4 999 kr.

Flere oplysninger:
– mulighed for at tilkøbe ekstra billeder med passe-partout – 350 kr/stk.
– mulighed for at tilkøbe ekstra fotograferings timer – en time 750 kr

 

Pakke 2. Kirke og Portræt:

Jeg ankommer til kirken ca. 45 min før vielsen, hvor udstyr gøres klar og lys testes mm. Jeg tager billeder af den nervøse gom og gæsterne, der ankommer. Jeg tager imod bruden, når hun ankommer til kirken, får rettet kjolen og går op af kirkegulvet. Hvis det er tilladt, så tager jeg også billeder under selve vielsen, og når I går ud. Derefter kører jeg hen til den aftalte location, som ved pakke 1.

– optil 3 times fotografering med 2 fotografer
– en stick USB med 100 billeder i høj opløsning, jeg har udvalgt til efterbehandling i min stil (billeder er klare til at blive fremkaldt og printet ud i stor format).
– 100 printede billeder i størelsen 15×23 cm,

Prisen er 8 999 kr.

Flere oplysninger:
– mulighed for at tilkøbe ekstra fotograferings timer – en time 1500 kr

 

Pakke 3, Kirke, Portræt og Reception:

Jeg ankommer til kirken ca. 45 min før vielsen, hvor udstyr gøres klar og lys testes mm. Jeg tager billeder af den nervøse gom og gæsterne, der ankommer. Jeg tager imod bruden, når hun ankommer til kirken, får rettet kjolen og går op af kirkegulvet. Hvis det er tilladt, så tager jeg også billeder under selve vielsen, og når I går ud. Derefter kører jeg hen til den aftalte location, som ved pakke 1. Efter portrætbillederne tager jeg med til festen og sørger for billeder af lokaler, borddækning, gavebord, parfotos og eventuelt et fælles gruppefoto, hvis omgivelserne og tiden tillader det. Og ellers tager jeg en masse situationsbilleder og hvad I ellers ønsker. Jeg forlader selskabet, når I har sat jer til bords.

– optil 5 times fotografering med to fotografer,
– fotobog i format 30×30 cm med ca 50 billeder,
– en stick USB med 200 billeder i høj opløsning, jeg har udvalgt til efterbehandling i min stil (billeder er klare til at blive fremkaldt og printet ud i stor format).

Prisen er 12 999 kr.

Flere oplysninger:
– mulighed for at tilkøbe ekstra fotograferings timer – en time 1500 kr

 

Pakke 4, Fra make-up til brudevals:

I denne pakke får I foreviget jeres store dag fra start til slut. Jeg er med bruden fra morgenenstunden, hvor håret bliver sat og makeuppen lagt. Jeg forsøger også at besøge gommen, men det afhænger af tidsplanen, men alt det planlægger vi inden selve dagen. Her får I en masse fantastiske og sjove billeder fra starten, da det jo også er en vigtig og stor del af dagen. Derefter foregår alt som i pakke 1 og 2, men jeg forlader jer først, når brudevalsen er danset og sokkerne klippet. I mellemtiden tager jeg billeder af maden, taler og andre festlige indslag, og ellers er jeg “jeres øjne” til festen. Her får I altså alt foreviget uden at skulle tænke på noget selv.

– optil 12 times fotografering med to fotografer,
– fotobog i format 30 x 30 cm med ca 50 billeder,
– 5 printede billeder i størelsen 20×30 cm med passe-partout i en elegant kasse,
– 1 printede billeder i størelsen 30×45 cm,
– en stick USB med 300 billeder i høj opløsning, jeg har udvalgt til efterbehandling i min stil (billeder er klare til at blive fremkaldt og printet ud i stor format).

Prisen er 19 999 kr.

Flere oplysninger:
– mulighed for at tilkøbe ekstra fotograferings timer – en time 1500 kr

 

Pakke 5, Personlig pakke

Pakken til individuelle behov for kunden. Du kan skrive dine forventninger og hvad den skal indholde. Prisen aftales individuelt.

Priserne er inklusive moms.

Booking

Ved bestilling betales et depositum på 30% af pakkens pris,
eller 1750 kr. hvis der ikke vælges pakke.
En bestilling er først endelig når betalingen er modtaget.
Beløbet fratrækkes den endelige betaling.

Afbestilling/aflysning

Ved afbestilling/aflysning af en bestilling senest 3 måneder før brylluppet betales hele depositummet tilbage.
Mellem 1 og 3 måneder betales 50% tilbage, mens der ikke betales noget tilbage ved aflysning indenfor en måned af bryllups datoen.
Dette skyldes at jeg kan få svært ved at få booket datoerne igen med så kort varsel.