Fotografering af gravide

1,5-2 timers fotografering On-Location

kun 900kr,-

Se standard priser for print »

Sessionen skal vise den gravide kvinde, hendes skønhed og forandrende feminine krop.

Billederne eviggør dette øjeblik, hvor moren/forældrene venter det nye liv.

Den optimale tid til fotografering er mellem 7 og 8 måned i graviditet, så maven er synlig. Jeg opfordrer Jer til at kontakte mig 14 dage før den ønskede termin for fotografering. Dette giver tid til at aftale detaljer omkring sessionen samt forberede rekvisitter.

Selve sessionen tager 1,5 – 2 timer så der er rig mulighed for at fotografere både maven og hele personen.

I er velkomne til at tage både Jeres børn og partner med, så der også blive lavet familiebilleder i forlængelse af sessionen.

Til rådighed stiller jeg forskellige kjoler, så du kan føle dig endnu mere smuk.

 


Sted og omgivelser

Fotograferingen foregår enten i mit mini-studio, hjemme hos dig eller ude i naturen. Personligt er jeg stor tilhænger af naturlige omgivelser, hvor børnene kan lege og nyde friheden.

Mine instruktioner og rekvisitter kan også være behjælpelige med at skabe god stemning og hygge.

Påklædning

Fra Jeres side forventer jeg et gennemtænkt tøjvalg. Gerne neutralt tøj uden mønstre og logo. Det er også vigtigt at I klædes i sammen stil, måske med en gennemgående træk i hver persons påklædning som en rød tråd.