Fotografering af nyfødte

3-4 timers fotografering i mit hjemmestudie.

kun 1.500kr,-

Se standard priser for print »

Nyfødt fotografering

Tilbudet henvender sig til de nyfødte i perioden fra 5. til 14. dag efter fødslen. Til selve fotografering afsætter jeg 3-4 timer og ud over det har vi mulighed for at tale om Jeres ønsker samt planlægge sessionen.

Det nyfødte sover meget, derfor er det nemt at lægge barnet i en god og afslappet stilling. Sessionen foregår roligt og jeg tager naturligvis højde for barnets søvn-, pusle- og spiserytme.

Det afgørende for resultatet af fotografering er, at alle der er til stede, er alslappede og rolige. Derfor til Jer nybagte forældre – I kan stole på mig 100 %. Jeg skaber tryghed, vugger, beroliger og hjælper barnet i at falde i søvn. Desuden sørger jeg for alle nødvendige ting og accessories til fotografering samt den optimale temperatur, så Jeres guldklump kommer til at føle sig tilpas. Jeres opgave er at medbringe en pusletaske, babymad, sut (selv om Jeres barn ikke anvender en i dagligdagen) og evt. skiftetøj til Jer, hvis gylpe-uheld skulle være ude 😉

Og husk at ikke lave stressende planer før eller efter fotografering, så I kan bevare den rolige hvilepuls.

 


Sted og omgivelser

Fotograferingen foregår enten i mit mini-studio, hjemme hos dig eller ude i naturen. Personligt er jeg stor tilhænger af naturlige omgivelser, hvor børnene kan lege og nyde friheden.

Mine instruktioner og rekvisitter kan også være behjælpelige med at skabe god stemning og hygge.

Påklædning

Fra Jeres side forventer jeg et gennemtænkt tøjvalg. Gerne neutralt tøj uden mønstre og logo. Det er også vigtigt at I klædes i sammen stil, måske med en gennemgående træk i hver persons påklædning som en rød tråd.